Bezorging en verwijderen oude bankstel - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Bezorging en verwijderen oude bankstel

Bezorging van de door u aangekochte goederen

Ons bedrijf heeft de mogelijkheid voor het bezorgen van uw aangekochte spullen.

Onderstaand vindt u wat informatie over de bezorgservice en voorwaarden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en wij ook niet. Wij willen natuurlijk dat alles zo efficiënt mogelijk verloopt, dat scheelt voor u en ons tijd en geld.

Bezorginformatie en -voorwaarden

1. Wij bellen voor een afspraak om uw spullen te leveren; u hoeft niet zelf te bellen.

Zodra de bestelde goederen binnen zijn wordt de planning gemaakt en nemen contact met u op wanneer en hoe laat ongeveer wij de spullen bij u kunnen bezorgen.

2. In tegenstelling met andere bedrijven brengen wij de bank bij u binnen, plaatsen de bank en zorgen dat restmateriaal niet bij u achterblijft. Indien u op de juiste datum en tijd niet aanwezig bent moeten wij u helaas de transportkosten in rekening brengen. Wij hebben dit namelijk samen ingepland. Een 2e bezorging zullen wij weer opnieuw in rekening moeten brengen.

3. In principe kunnen wij elke gewenste tijd en dag met u afspreken maar de vaste afleverdag is maandag. Houdt altijd rekening met uitlooptijd van de chauffeur. (Files, moeilijk afleveradres etc.)

4. Zorg ervoor dat u op de afleverdag genoeg saldo op uw rekening heeft staan als u heeft afgesproken het bedrag bij aflevering te betalen. Contant betalen kan natuurlijk ook.

 

Wij brengen de bank bij u binnen op uw verzoek en voor uw eigen risico. Meestal komt de chauffeur alleen, dus spreken we van tevoren af of er wellicht iemand aanwezig is die zou kunnen helpen. Het bedrag wat in rekening wordt gebracht voor het bezorgen is van te voren afgesproken.

Voor het meenemen van uw oude bank vragen wij € 65,00. Dit is het bedrag wat wij ook voor bedrijfsafval moeten betalen.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?