Betalingsmogelijkheden dat regelen wij via Santander - Hoekbanken.nl skip to Main Content

Betalingsmogelijkheden dat regelen wij via Santander

Op afbetaling regelen wij via Santander

Bij hoekbanken.nl en zitaxi.nl kun je op verschillende manieren betalen. Wij vragen altijd een aanbetaling (minimaal € 50,00) en het restant bij aflevering.

Contant

Deze manier van betalen komt nog steeds vaak voor omdat mensen vaak hebben gespaard en het bedrag wat ze opzij gelegd hebben bij elkaar hebben om hun gewenste artikel aan te schaffen.

Als winkelier nemen wij dit natuurlijk graag aan; het nadeel voor ons is echter dat wij bij de bank moeten betalen om ons contante geld in te leveren. Nadeel is de onveiligheid tegenwoordig.

Pintransacties

Wij hebben in onze winkel een pinapparaat; iedereen kan dus pinnen (behalve met een creditcard of mastercard). Dit is makkelijk en veilig.

Via iDEAL

Je kan bij een bestelling bij ons via de site betalen via ideal. De meestgebruikte online betaalmethode in Nederland. Via Mollie ontvangen wij eenvoudig en snel betalingen via iDEAL.

Contactloos betalen via Iphone

De verkoper kan via de telefoon een betalingsverzoek doen naar de bank.

Of in termijnen dit regelen wij via Santander

Wil je in termijnen betalen dan hebben wij gegevens van u nodig om akkoord te krijgen via Santander. Dit is een bank die gespecialiseerd is in het verlenen van “kleine kredieten”. De gegevens, zoals adres, burgerlijke staat, woon- werksituatie etc. vullen wij in en binnen 15 minuten krijgen wij te horen of u voor deze manier van betalen in aanmerking komt.

Zo ja dan vragen zij om gegevens als ID/Paspoortgegevens, loonstrookje, huur of hypotheekgegevens etc.

Let op geld lenen kost altijd geld!

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?