5 tips voor het inrichten van een trendy eetkamer - Hoekbanken.nl skip to Main Content
5 Tips Voor Het Inrichten Van Een Trendy Eetkamer

5 tips voor het inrichten van een trendy eetkamer

1. Waarvoor gebruikt u de eetkamer?

Gebruikt u uw eetkamer elke ochtend, middag en avond voor iedere maaltijd? Of alleen in de avonden? Wellicht wordt de eetkamer wel alleen gebruikt bij speciale gelegenheden, of is er de gehele dag wel iemand te vinden bijvoorbeeld om aan tafel te werken, huiswerk te maken of andere dingen te doen. Voor u begint met uw eetkamer inrichten is het dan wel belangrijk om eerst goed vast te stellen waarvoor u de kamer gebruikt. Hierop kunt u het interieur aanpassen.

2. Kies de juiste eettafel

Vervolgens gaat u op zoek naar de juiste eettafel. Eettafels zijn er in alle soorten en maten. Om te bepalen welke tafel het beste in uw eetkamer past, raden wij aan om naar de vorm van het interieur te kijken. Wanneer het langwerpig is, past een rechthoekige tafel het mooist. Een ronde tafel staat juist heel stijlvol in een kleine kamer. Houdt natuurlijk ook altijd rekening met het formaat van de kamer en van de tafel.

3. Comfortabele stoelen

Stoelen maken uw eetkamer pas echt helemaal af. Gaat u voor comfort? Dan zijn de leren en lederlook eetkamerstoelen echt iets voor u. Deze zijn overigens ook zeer makkelijk te onderhouden. Gaat u voor een volledig modern interieur? Kies dan voor de stijlvolle moderne stoelen met strakke lijnen en een eenvoudig design, maar dan wel in felle kleuren. Heeft u een groot gezin, of blijven er regelmatig gasten eten? Wat dacht u dan van een unieke eyecatcher: de eetkamerbank! Zo is er altijd genoeg plek voor (onverwachte) gasten.

4. Kleuren die bij u passen

Natuurlijk moet er ook rekening gehouden worden met de kleur. Het landelijk interieur is tegenwoordig ontzettend populair. Hierbij passen rustige, ingetogen kleuren zoals grijs. Een leren of lederlook eetkamerstoel staat heel mooie binnen dit soort interieuren. Houdt u meer van kleur? Bij Hoekbanken.nl vindt u ook prachtige eetkamerstoelen in heel veel verschillende kleuren. Deze stralen vrolijkheid en gezelligheid uit, en zijn tevens erg trendy.

5. Haal alles snel in huis

Natuurlijk wilt u snel beginnen met het inrichten van uw eetkamer. Wij raden daarom aan om uw eetkamer inrichting bij ons te bestellen. Wij hebben namelijk een zeer korte levertijd. Wilt u het meubilair toch liever eerst in het echt zien? Bezoek dan onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Neem vooraf wel even contact met ons op. Voor Hilversum doet u dat via 035-5338784 en voor Oud-Alblas belt u 06-30635648. U kunt tevens een mail sturen naar info@hoekbanken.nl. Bij Hoekbanken.nl vindt u het mooiste meubilair voor het inrichten van uw eetkamer!

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?