3 tips voor het inrichten van uw logeerkamer - Hoekbanken.nl skip to Main Content
3 Tips Voor Het Inrichten Van Uw Logeerkamer

3 tips voor het inrichten van uw logeerkamer

Haal alles uit uw logeerkamer

Een logeerkamer is super handig om te hebben. Wanneer er iemand voor langere tijd langskomt, is het prettig wanneer die persoon een fijne plek heeft om te slapen. Bovendien zorgt een logeerkamer voor privacy voor u en uw gasten. Maar wanneer er niemand op bezoek is, is het voor veel mensen ook enigszins zonde van de kamer die niet gebruikt wordt. Daarom geeft Hoekbanken.nl in dit blog tips over hoe u uw logeerkamer zo inricht dat u er toch veel gebruik van kunt maken.

1. Ideale plek voor een thuiskantoor

Een logeerkamer is een uitstekende plek om een thuiskantoor van te maken. Vooral nu we allemaal zo veel mogelijk thuis moeten werken, is het handig om een eigen kantoor in huis te hebben waar u zich goed kunt concentreren. Zet een goed bureau en een prettige bureaustoel neer, en u kunt lekker rustig aan het werk. Zorg voor genoeg opslagruimte, zodat u de spullen snel op kunt bergen en de kamer klaar is voor uw bezoek om te logeren.

2. De perfecte slaapbank

Een bed neemt veel ruimte in een kamer in, en het betekent bovendien dat u de kamer vaak niet voor andere doeleinden kunt gebruiken. Vervang het bed in de logeerkamer daarom voor een aangename slaapbank van Hoekbanken.nl. Wanneer de logee langskomt heeft hij of zij een aangename plek om te slapen. Wanneer u geen bezoek heeft kunt u de bank in de kamer gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor een luxe lounge/slaap combinatie, zet een tv neer in de logeerkamer, wat filmposters op de muur, en u heeft een ware thuisbioscoop!

3. Maak een logeerkamer gezellig

Veel mensen maken de fout om in een logeerkamer een bed neer te zetten, en het voor de rest als rommelkamer te gebruiken. Dat is natuurlijk zonde. Onze tip is daarom om ook uw logeerkamer gezellig in te richten. Uw bezoek zal dit waarderen, maar het gezellig maken van de kamer betekent ook dat u hem zelf meer zult gebruiken. Bijvoorbeeld als hobbykamer.

Bestel een slaapbank bij Hoekbanken.nl

Bij Hoekbanken.nl kunt u in ieder geval terecht voor een heerlijke comfortabele slaapbank, perfect voor uw logeerkamer. Die bestelt u gewoon in onze webshop. Voor meer informatie kunt u bovendien contact opnemen. Wanneer het weer mag, nodigen we u ook van harte uit in onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas. Neem voor u langskomt wel even contact op voor een afspraak. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-29577794 voor Hilversum of 06-30635648 voor Oud-Alblas of door een mail te sturen naar info@hoekbanken.nl.

    Wij helpen u graag verder met al uw vragen!    Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

    Chat openen
    💬 Hulp nodig?
    Kan ik je helpen?