3 tips voor een budgetproof nieuw interieur - Hoekbanken.nl skip to Main Content
3 Tips Voor Een Budgetproof Nieuw Interieur

3 tips voor een budgetproof nieuw interieur

Nieuw interieur met een budget

Nu iedereen zo veel mogelijk binnen moet blijven, kiezen veel mensen ervoor om hun interieur een make-over te geven. Maar we kunnen het ons goed voorstellen dat u er op het moment misschien even het budget niet voor heeft. Toch kunt u ook met een klein budget uw interieur er helemaal anders uit laten zien. In dit blog geeft Hoekbanken.nl tips over hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

Mooie meubels voor een scherpe prijs

Wordt het nu toch echt wel eens tijd om de meubels in uw woning te vervangen? Bij Hoekbanken.nl vindt u de mooiste banken, tafels, stoelen en meer voor een zeer scherpe prijs. Wij hebben een groot assortiment aan meubilair voor een lage prijs beschikbaar. We durven ons zelfs wel de meest voordelige meubelwinkel in Nederland te noemen. Met een mooie, nieuwe hoekbank van Hoekbanken.nl geeft u uw interieur meteen een compleet nieuwe uitstraling. Maar in ons assortiment vindt u ook andere meubelstukken. Wilt u bijvoorbeeld uw eetkamer helemaal vernieuwen? Kies dan voor een van onze stijlvolle eettafels met bijpassende eetkamerstoelen. U bestelt ze heel eenvoudig online.

Het grote verschil van een accentmuur

Ook door middel van kleinere aanpassingen kunt u uw woning er al compleet anders uit laten zien. Verander het interieur bijvoorbeeld door de muren te schilderen. U kunt ervoor kiezen om de hele kamer te voorzien van een likje verf, of om een accentmuur te maken. De Flexa kleur van het jaar is Brave Ground, een mooie natuurlijke bruintint. Maar ook donkerblauw is heel populair in 2021, en perfect voor een trendy accentmuur.

Huidige inrichting anders neerzetten

Om uw interieur te veranderen, is het helemaal niet nodig om nieuwe dingen te kopen. U kunt er ook gewoon voor kiezen om uw huidige inrichting anders neer te zetten of aan te passen. Enkele tips zijn:

 • Verander de oriëntatie van uw meubels. Wissel bijvoorbeeld de zithoek en de eettafel om.
 • Maak uw bestaande meubels als nieuw door ze van een likje verf te voorzien.
 • Veel mensen denken bij het veranderen van het interieur aan nieuwe dingen toevoegen, maar haal ook eens wat dingen weg. Een minimalistische inrichting is ook erg stijlvol.
 • Ga zelf aan de slag met creatieve DIY decoratie projecten.

Vind scherpgeprijsde meubelstukken bij Hoekbanken.nl

Genoeg manieren dus om uw interieur te veranderen, ook wanneer u een kleiner budget heeft. Zeker met de hulp van Hoekbanken.nl. Onze mooie meubelstukken bestelt u eenvoudig online. Voor advies kunt u ook altijd contact opnemen. Wanneer het weer toegestaan is, nodigen we u ook van harte uit in onze showroom in Hilversum of Oud-Alblas. We vragen u wel voor u langskomt contact op te nemen. Dat kan via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 06-29577794 voor Hilversum of 06-30635648 voor Oud-Alblas of door een mail te sturen naar info@hoekbanken.nl.

  Wij helpen u graag verder met al uw vragen!  Ik ga akkoord met de privacy verklaring.

  Chat openen
  💬 Hulp nodig?
  Kan ik je helpen?