Bankstellen

Wat voor soorten bankstellen verkopen ze bij Hoekbanken.nl

Bij Hoekbanken.nl verkopen ze stoffen bankstellen, leren bankstellen, alcantara bankstellen, maar ook lederlook bankstellen, met andere woorden alle bankstellen die je maar kunt bedenken verkopen wij vanuit twee showrooms een in Hilversum en een in Oud Alblas.

Maar dan ben je er nog niet want bij ons kun je ook kiezen uit bankstellen met een lage rug leuning of een met een hoge rugleuning, tegenwoordig bieden we ook steeds vaker bankstellen met een verstelbare rug en of arm leuning, hiermee kunt u het zitgemak 100% aanpassen aan uw eigen smaak.

Leren Hoge bankstellen.

Deze zitbanken worden vaak door senioren gekocht ten eerste om het materiaal (Leer gaat mits je het goed onderhoud langer mee dan stof of lederlook) en ten tweede omdat een hoge rug vaak lekker veel steun bied, Wat wij vaak als extra service geven is dat we onder de bank een hogere poot monteren waardoor opstaan vanuit de bank nog makkelijker wordt.

Stoffen bankstellen met een normale hoogte.

Deze bankstellen zijn favoriet onder het jongere publiek, meestal uitgevoerd in trendy gekleurde stoffen zijn ze vaak oogstrelend voor de studentenkamer dan wel huiskamer, ook wel gemaakt van lederlook of pilotenstof (suede achtige stof)

De Traditionele driezitter tweezitter en fauteuil opstelling

Dit blijft natuurlijk de meest logische keuze, maar dat wil niet zeggen dat er ook andere opstellingen mogelijk zijn zoals de twee x tweezitter vaak in een hoek of tegen over elkaar geplaatst.

Maar wat ook steeds populairder wordt is de driezitter met een of twee stoelen, deze opstelling geeft de huiskamer een ruim gevoel en u kunt eindeloos combineren met de verschillende opstelling, idee dus!

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod kom dan een keertje langs in een van onze showrooms in Hilversum of Oud Alblas

Klik hier! voor de adressen en openingstijden

Proef de sfeer in onze winkels & bekijk onze film

Hoekbanken.nl login

Door middel van een hoekbanken.nl account kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Service & Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een passend interieuradvies ontvangen? Hoekbanken.nl staat voor u klaar! Kort samengevat staat Hoekbanken.nl voor:

  • Korte levertijden, betaalbare prijzen;
  • Hoekbanken.nl is de goedkoopste online meubelwinkel in Nederland;
  • Bij ons kunt in termijnen betalen.

Voor een overzicht van al onze vestigingen klik hier.