Aanbiedingen

Wanneer kun je spreken over een Hoekbank aanbieding

Er zijn verschillende aanbiedingen op internet, maar je kunt pas spreken over een hoekbank aanbieding zodra de zitbank bij verschillende aanbieders aanmerkelijk duurder is dan bij de winkel waar de loungebank hoekbank of slaapbank in de aanbieding is. Een voorbeeld daarvan is bijvoorbeeld de Cadillac hoekbank voor 595 euro deze bank heet bij een andere aanbieder Hoekbank XL Reno en kost daar maar liefst 945 euro, dat is nog eens een aanbieding van hoekbanken.nl

De meeste banken die wij aanbieden zijn uniek en vaak is er maar een van!

Dat is wat hoekbanken zo goedkoop maakt de eenmalige aanbiedingen die wij aanbieden kopen we in partijen het prijs voordeel wat we daar mee behalen vertalen we direct door aan onze consumenten, deze banken zijn uniek in hun vorm en meestal is de bank die je koopt toch wel van een goede kwaliteit die beter is dan de aanbiedingen die door onze conculega's wordt aangeboden.

Uiteraard bieden we ook aanbieding loungebanken slaapbanken of hoekbanken  aan die we in een kleur en materiaal bestellen die u graag in uw huiskamer wilt plaatsen, de levertijd ligt dan tussen de 4 en 12 weken en de banken komen goed goed verpakt bij ons binnen, daarna kunnen we deze bij u bezorgen of u bespaard op uw aankoop door de hoekbank zelf op te halen in een van onze magazijnen in Hilversum of Oud Alblas. Uiteraard helpen we u graag met het inladen.

Afvoeren van uw oude bankstel

Het verwijderen van uw oude zitbank kunnen we u ook uit handen nemen, het mooie daarvan is dat wanneer we de bank komen brengen u niets hoeft te doen wij halen namelijk de oude bank voor u weg en plaatsen de nieuwe bank in uw woonkamer op de plek waar u dat wil.

Hierboven vindt u alle hoekbanken die wij in de aanbieding hebben, of kom een keer naar een van onze showrooms in Hilversum of Oud Alblas, hier wordt u aardig geholpen bij de aankoop van uw nieuwe bank!

Klik hier voor de adressen en openingstijden

Proef de sfeer in onze winkels & bekijk onze film

Hoekbanken.nl login

Door middel van een hoekbanken.nl account kunt u snel en eenvoudig uw bestelling plaatsen.

Service & Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een passend interieuradvies ontvangen? Hoekbanken.nl staat voor u klaar! Kort samengevat staat Hoekbanken.nl voor:

  • Korte levertijden, betaalbare prijzen;
  • Hoekbanken.nl is de goedkoopste online meubelwinkel in Nederland;
  • Bij ons kunt in termijnen betalen.

Voor een overzicht van al onze vestigingen klik hier.